Terug
Amardip

Amardip Shergill

Founder

Mijn naam is Amardip.

Ik ben Engels “born and bred” maar woon inmiddels alweer jaren in Nederland.

Dankzij mijn eigen ervaring bij het leren Engels spreken, heb ik een nieuwe methode van lesgeven kunnen ontwikkelen. Op mijn 3e verhuisden wij namelijk naar India en startte ik op de basisschool in India. Tot mijn 5e sprak ik geen woord Engels, maar dit leerde ik terug in Engeland, spelenderwijs op het schoolplein.

Ik heb twee tienerzoons en geef sinds 2015 English Conversation lessen op hun basisschool. Dankzij het grote succes van de lessen breid ik nu uit naar andere scholen.

Ik heb 22 jaar ervaring in ICT als consultant en developer in verschillende landen. Tijdens mijn carrière kwam ik erachter dat ik het heel erg leuk vindt om workshops te verzorgen. In mijn vorige rol verzorgde ik workshops voor het bredere team, o.a. voor uitbreiding van het product en om ideeën voor online content te vergaren. In mijn vrije tijd gaf ik bootcamp trainings in het Vondelpark in Amsterdam aan groepen van internationale afkomst. De gemeenschappelijke deler? In beide gevallen hadden de deelnemers een doel, welke ik hen hielp te bereiken. De drie bouwstenen waarop mijn workshops en trainings zijn gebaseerd zijn:

  1. Ze zijn doelgericht
  2. Ze zijn interactief
  3. Ze zijn “Fun”!

Deze basis breng ik sinds 2015 ook met veel succes tot uiting in het klaslokaal. Werken met kinderen is voor mij veel waardevoller en geeft me veel voldoening.

U kunt direct contact opnemen via:

+31 6 2741 7355